2022.08.15
Mária
Kezdőlap Címlap Hoppá: Edvin Martonék egy ázsiai álomszigetre költöztek

Hoppá: Edvin Martonék egy ázsiai álomszigetre költöztek

Óriási meglepetésként érte a rajongókat, amikor kiderült, hogy Edvin Marton és családja Indonéziába, pontosabban Balira költözött. Erről a műsorvezetőként is ismert feleség, Marton Adrienn adott hírt az Instagram-oldalán. A költözésük végleges, legalábbis most úgy gondolják, sőt, a gyerekek is ott járnak majd iskolába.

A magyar hegedűművész és zeneszerző, valamint a család azért döntött a kiköltözés mellett, mert Adrienn legutóbbi utazásakor annyira megtetszett neki az ázsiai kultúra, hogy nem szeretett volna hazajönni. Először akkor vetette fel a férjének telefonon az ötletet, hogy mi lenne, ha Balira költöznének, amire Edvin gondolkodás nélkül igent mondott. A család életében nem ez az első külföldi kaland, hiszen éltek már Amerikában is évekig, így nem áll tőlük távol, hogy idegen országok kultúrájába beilleszkedjenek.

– Dolgozni mind a ketten tudunk kintről is. Én a gasztrofilmeket angolul tudom gyártani, Edvin pedig bárhonnan tud utazni. A srácok 3 nyelven beszélnek, így szerintem tuti hamar megtanulnak Indonézül is… Január óta Edvinnel mi is tanuljuk a nyelvet, egész jól haladunk – írta Adrienn az Instagram-oldalán.

Indirekt/Blikk