2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap Hollywoodi sztár zaklatási botrányába keveredett Simon Cowell

Hollywoodi sztár zaklatási botrányába keveredett Simon Cowell

Gabrielle Union, számos amerikai sikerfilm szereplője zaklatással kapcsolatos panaszt nyújtott be Simon Cowell és az NBC ellen, miután annak elnöke, Paul Telegdy megpróbálta elhallgattatni őt.

Már hónapok óta folynak a tárgyalások a szép színésznő és as tévécsatorna között, amiért a Gabrielle rasszizmussal vádolta meg az America’s Got Talentet, miután elhagyta a műsort egy évad után. A színésznő állítása szerint nagyon rosszul bántak vele a forgatás alatt: olyan megjegyzéseket tettek a megjelenésére, amelyet egy nőnek nem kell elviselnie, az ő esetében pedig ezek a kommentek rasszista megnyilvánulásokkal is keveredtek. Gabrielle májusban felszólalt ezzel kapcsolatban és felszínre hozta az ügyet. Paul Telegdy ezután akarta elhallgattatni a színésznőt, de ő válaszul panaszt nyújtott be az NBC és Simon Cowell produkciós irodája ellen, amely részt vesz az 

A csatorna tagadja, hogy bármiféle fenyegetés vagy zaklatás történt volna Gabrielle Union irányába, és komolyan veszik az aggodalmát, ezért egy külsős nyomozót vettek fel, aki megállapította a műsor sokszínűségét.

Indirekt/Blikk