KezdőlapCímlapHódi Pamela elmagyarázta, miért törölte a rajóngói kommentek egy részét

Hódi Pamela elmagyarázta, miért törölte a rajóngói kommentek egy részét

Hódi Pamela a volt férje, Berki Krisztián oldalán vált ismertté. Számtalan rajongója van, akik megosztják vele a véleményüket. Na, ezek jó részét törölte.

Berki Krisztián a Life TV-n Demcsák Zsuzsa kérdésére válaszolva elmondta, hogy amikor elhagyta a volt párját, 60 millió forintot hagyott ott neki, meg egy új autót is. „Nálunk ez úgy történt, hogy mindent én finanszíroztam, de minden bevételét ő eltette. Amikor váltunk, akkor azt mondtam, hogy az eltett vagyon a tiéd, kapsz egy új autót és ennyi. Megspóroltam neki ennyi pénzt öt év alatt, míg együtt voltunk”.

Erre reagált Pamela, amikor ezt írta: „Ez a beteges hazudozás már felülmúlta bennem azt, hogy ideges legyek. Csak úgy, mint az utóbbi pár cikkezésnél, úgy most is csak mosolygok, és fogom a fejem, hogy mivaaaaaaan? Na, éppen ezért is van az, hogy nem engedem, hogy az a sok valótlan állítás megfertőzze az én oldalamat, abban a formában hogy ti összevesztek a posztom alatt, és 2 percig is téma legyen! Ahogy a magánéletemből kizárom, úgy a veletek közös virtuális életemből is szeretném mellőzni. Nagyon köszönöm azoknak, akik segítő szándékkal jeleztek dolgokat, higgyétek el, megvan erre az az ember, aki segít, és jelzi ha olyan történik, amivel kell vagy érdemes foglalkozni” – írta Pamela a közösségi oldalán.