2021.01.27
Angelika
Kezdőlap Címlap Hódi Pamela kiborult: két hét karantén után még mindig pozitív a koronavírustesztje

Hódi Pamela kiborult: két hét karantén után még mindig pozitív a koronavírustesztje

Helyzetjelentést adott az Instagram-oldalán Hódi Pamela: hiába kezdte magát jól érezni, még mindig nem gyógyult ki a koronavírusból.

Mint arról korábban az Indirekt is beszámolt, sok más magyar hírességhez hasonlóan Hódi Pamela is elkapta a koronavírust. Az influenszer, aki egy ideje már házi karanténban van, kezdetben nem érezte jól magát, a szaglását is elvesztette. Nemrégiben arról számolt be, hogy elmúltak a tünetei, így bízni kezdett abban, hogy végre kiszabadulhat a négy fal közül.

Most azonban mégis szomorú hírt kellett közölnie a követőivel: a jelek ellenére még mindig nem gyógyult ki a koronavírusból, ugyanis a legutóbbi PCR-tesztje is pozitív lett.

„2,5 hete nem láttam a lányomat, 2 hete nem tettem ki a lábam a küszöbön, 2 hete jó közérzettel fájdalommentesen vagyok a 4 fal között, 2 napja vagyok tünetmentes, újra érzek szagokat és ízeket. Két hét után ma újra pozitív lett a pcr tesztem. Ma szomorú napom volt és van, kiborultam…Nagyon szeretném, ha vége lenne! Ez a legszörnyűbb, hogy ‘egészségesen’ be vagyok zárva, nem tudok rá gyógyszert szedni, amitől garantálják hogy x nap múlva negatív leszek!” – írta a posztjához Pamela.

Indirekt/Blikk