2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Hódi Pamela féltékeny Berki Mazsira, ezért útszéli módon támadja

Hódi Pamela féltékeny Berki Mazsira, ezért útszéli módon támadja

Pamela porig alázta magát, amikor volt férje kedvesét azért ekézte, mert egy kortárs költő versét felolvasta egy videóban. Mondjuk Pamela is próbálkozhatna hangos olvasással, de arra a kutya sem figyelne.

Berki Mazsi úgy döntött, hogy kipróbálja magát versmondóként. Erdős László egyik kortárs versét szavalta el a kamerák előtt, ami arról szól, hogy egy kislány a plázában nézelődik egész nap az anyukájával. A versválasztás nagy visszhangot váltott ki, ezért a Bors megkérdezte Pamelát, mi a véleménye róla? A következőt válaszolta:

Nem akarok ezzel a témával foglalkozni, nekem arra kell koncentrálnom, hogy felneveljem a kislányomat. Csak erre fókuszálok. Akinek annyira suta az érzelmi intelligenciaszintje, hogy fel sem fogja, milyen károkat tud okozni egy gyereknek, azzal nem tu­dok mit kezdeni” – mondta Pamela.

Nehéz elhinni neki amit mond, hiszen most is Mazsival foglalkozik, aki a legnagyobb szeretetben és harmóniában él Berki Krisztiánnal, amiben ugye Pamela csúfos kudarcot vallott. Mazsinak címzett útszéli kritikája pedig visszaütött rá. Nem véletlen, hogy rögtön Buffon grófja, Georges-Louis Leclerc 1733-ban, az akadémiai székfoglalóján mondott gondolata jutott eszünkbe, miszerint: „Le style est l’ homme même.” Ami annyit jelent: a stílus maga az ember.

Indirekt/Bors