KezdőlapCímlapHitted volna? L.L. Junior a ValMar előzenekara lesz

Hitted volna? L.L. Junior a ValMar előzenekara lesz

Míg a 90-es években stadionokat töltött meg a Fekete Vonattal a rapper, most ez a szerep jut neki.

Hol van az a lány, aki tudja – ki ne emlékezne erre a slágerre, amivel a Fekete Vonatot és L.L. Juniort a siker csúcsára repítette. A roma hip-hop együttes a 90-es évek egyik legnépszerűbb bandája volt, hasonlóan, mint napjainkban a ValMar. S mit hoz a sors? Az egykor teltházas koncerteken éneklő rapper, hamarosan, mint előzenekar lép fel Marics Petiék Budapest Parkos, várhatón teltházas buliján. 

Hol van már az az időszak a rapper életében, amikor megőrültek a rajongók, ha csak valaki kimondta a Fekete Vonat nevét. Tavaly ugyan a korábban feloszlott együttes egy este erejéig újra összeállt, igaz nem úgy sült el, ahogy szerették volna. Bár az igazi fanatikusok elégedettek voltak, a három tag ma már szóba sem áll egymással. A trió tagjai közül igazi sikert egyedül L. L. Juniort ért el, akinek azóta is rengeteg fellépése van, igaz már nagy koncerttermeket nem tölt meg. De ez a rappert nem zavarja, szereti a kisebb, intimebb bulikat. Több dalt jegyzett az elmúlt években is, köztük írt számokat a ValMar fiúkkal. Nagyon jó kapcsolat alakult ki a zenészek közt

Az biztos, az idősebb rappert, akiről az utóbbi időben inkább botrányairól lehetett hallani, hatalmas szeretettel várja majd a fiatal ValMar rajongó tömeg… Mindenesetre azért fura lehet Juniornak ez a helyzet, hiszen utoljára a Fekete Vonattal 1998-ban volt előzenekar Ganxsta Zolee és a Kartell koncertjén. 

Indirekt/Bors