2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Hihetetlen! Eva Mendes minden másnap borotválja az arcát

Hihetetlen! Eva Mendes minden másnap borotválja az arcát

A titokra úgy derült fény, hogy egy bejegyzésben bemutatta a hibátlan bőr titkát, a dermaplaninget: ennek az a lényege, hogy az arcot egy finom pengével leborotválják.

A 49 éves kubai-amerikai színésznő meglepő titkot árult el magáról Instagramon. A világ talán egyik legszexibb férfijának is tartott Ryan Gosling feleségéről kiderült, hogy két naponta borotválja az arcát.A titokra úgy derült fény, hogy egy bejegyzésben bemutatta a hibátlan bőr titkát: a dermaplaninget.

A demraplaning az utóbbi idők divatos arckezelési módja, ahol az arcot egy finom pengével leborotválják, ezzel eltávolítva a nagyon apró kis szőrszálakat. A kezelés kifejezetten nőknek ajánlott, és a sima arcbőrön túl egyéb előnyei is vannak az eljárásnak, hiszen a szőr mellett az elhalt hámréteg eltávolításában is segít. A kezelés emiatt jó lehet pattanásos hegek, finom vonalak és ráncok minimalizálására is.

Szóval, miután a színésznő megosztotta kedvenc kozmetikai kezelését, egy kommentelő megkérdezte tőle, hogy:„Milyen gyakran kell dermaplaningot végezni? Havonta egyszer, kéthetente?”

Amire Mendes bevallotta, hogy ennél jóval gyakrabban fekszik a penge alá.„Én egy vadállat vagyok, így valószínűleg minden második nap szükségem lenne rá! Ha!” – viccelődött a 49 éves Mendes, majd még tovább ment: „A szőröm azonnal visszanő, amint egy kicsit békén hagyom. Másnak is van ilyen? Most komolyan, leborotválom a lábam a zuhany alatt és amint kiráz a hideg, vissza is nőtt, és az egész munkámnak annyi.”

Mendes sok-sok üzenetet kapott kommentjére, és páran azt kritizálták, hogy ez azért nem borotválkozás. Eva azonban nem szereti a szakkifejezéseket, ezért az első posztnál, a videóhoz csak azt írta: „Leborotváltam az arcom!”