2020.07.07
Apollónia
Kezdőlap Címlap Hihetetlen, de igaz: újra összehozta az elhidegült házaspárt a koronavírus

Hihetetlen, de igaz: újra összehozta az elhidegült házaspárt a koronavírus

Nemcsak negatív hatásai lehetnek a rettegett koronavírusnak. Akad, aki a boldogsághoz, egészen pontosan a férjéhez való visszatalálást köszönheti neki.

Egy nevét eltitkolni szándékozó brit asszony 27 éve él házasságban férjével, közös gyermekük is született, mindketten sikeresek a saját szakmájukban, azaz látszólag minden adott volt a boldog élethez. 10 évvel ezelőtt azonban megromlott valami köztük, elhidegültek egymástól, és a feleség viszonyt kezdett egy kétgyermekes apával, akivel rendszeresen csalta is az urát.

Március végén azonban kijárási tilalmat rendeltek el Angliában is, bezárt minden szálloda és étterem, így a szeretők sehol sem tudtak találkozni, így aztán kénytelen-kelletlen párjukkal töltötték az időt. Az 55 éves nő azt hitte, az agyára megy a férje, ám ahelyett, hogy egymás torkának estek volna, ismét fellobbant köztük az a bizonyos láng.

  • Az összezártság meglepően pozitív hatással volt ránk. Huszonhét éve vagyunk házasok, de az elmúlt pár hónap a legjobb időszak a kapcsolatunkban – lelkendezett az asszony.

Indirekt/Bors