KezdőlapCímlapHihetetlen! A 80-as évek szexszimbóluma is szerepel Szoboszlai Dominik reklámjában

Hihetetlen! A 80-as évek szexszimbóluma is szerepel Szoboszlai Dominik reklámjában

Rák Kati ráadásul nem is akármilyet alakít benne.

Közeledve a labdarúgó-Európa-bajnoksághoz, már elérhető Szoboszlai Dominik vadonatúj reklámfilmje, amelyet a McDonald’s gyorsétterem-üzletlánccal készített. A kisfilmben viszont nem csak ő az egyetlen ismerős arc, Rák Kati, a ’80-as évek népszerű modellje, szexszimbóluma is feltűnik benne. Nem is akármilyet alakít benne, rúg egy gólt, és hátravetődik, Szoboszlai Dominik segíti fel a gyepről – írta a Femina.

A 65 éves egykori manöken-színésznő fantasztikusan néz ki napjainkban. Jó pár évet letagadhat a korából. Védjegyének számító szőke haját a mai napig viseli. Ő maga egy képet tett ki a forgatásról a Facebookra, emellé annyit írt: izgalmas. 

Több barátja viszont a videót osztotta meg, és jelölte be rajta: rengetegen gratuláltak neki a szerepléshez, plusz volt, aki megjegyezte, valószínűleg rengetegen irigylik, amiért Szoboszlai Dominikkal dolgozott együtt.

Az egykori manöken egyébként 19 évesen kezdett a divatiparban, a neve hamar ismertté vált. Színésznőként is sikeres lett, 1980-ban kezdte meg tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán.