2023.05.28
Emil, Csanád
Kezdőlap Címlap Hiába próbálkoztak, nem tudták megmenteni a házasságukat Papp Gergőék

Hiába próbálkoztak, nem tudták megmenteni a házasságukat Papp Gergőék

Többször is próbálták megmenteni a 17 éve tartó házasságukat, Papp Gergő és felesége belátták: mindkettőjüknek jobb, ha külön utakra indulnak.

– Szerettem volna, ha tőlem tudják meg az emberek, hogy Judittal már nem vagyunk együtt. Két napja fogalmazódott meg bennünk, hogy nem akarunk titkolózni, lehajtott fejjel menni az utcán, mintha valami rosszat tennénk vagy megcsalnánk a másikat – mondta a műsorvezető.

Már régebb óta érezték, hogy szünetet kell tartaniuk, ezért a család Szigligetre költözött, de Gergő ingázott Budapest és a Balaton között.

– A távkapcsolat lehetőséget adott arra, hogy kiderüljön, mi lesz velünk.A sors alakította így, mi pedig rengeteget beszéltünk arról, mit is szeretnénk. Terápiára nem jártunk, de nem adtuk fel az első nehézségnél. Érdekes, hogy Judittal szinte egyszerre találtunk új párt. Úgy is hozhatta volna az élet, hogy alkalmi kapcsolataink lesznek, de már a legelső alkalommal tudtam, amikor a mostani párommal találkoztam, hogy ez komoly. Így volt ez Judit és az ő párja esetében is. Három hónapja vagyunk együtt, civil, de ha eljön az ideje, többet is mesélek róla. Judittal jó a viszonyunk, a közös képeinket sem veszem le a közösségi oldalamról, hacsak nem kéri, és a közös programok sem maradnak el.

Indirekt/Blikk