KezdőlapCímlapHiába az új szerelem, nem akar több gyereket Balogh Edina

Hiába az új szerelem, nem akar több gyereket Balogh Edina

A Barátok közt egykori sztárja és Szabó Simon a Farm VIP forgatásán szerettek egymásba, és azóta egy párt alkotnak.

Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP forgatásai alatt igen közel kerültek egymáshoz. A Blikk megtudta, hogy a 44 éves színész-rendező még tavaly júniusban elvált a feleségétől, majd szeptemberben elköltözött otthonról.

Edina házassága szintén zátonyra futott, ráadásul egykori férje, Som Krisztián már új nő mellett találta meg a boldogságot. Januárban aztán a Barátok közt egykori színésznője tett pontot a találgatásokra, elárulva, hogy több van köztük puszta barátságnál. A pár a Story magazinnak most azt is elárulta, terveznek-e közös gyermeket. 

,,Én racionálisan állok ehhez a kérdéshez, és – őszintén szólva – nem szeretnék még egy gyereket” – kezdte Balogh Edina, aki azzal folytatta, hogy ha az életük máshogyan alakult volna, akár a gyermekvállalás is szóba jöhetett volna náluk.

,,Persze, ha előbb találkozunk, örültünk volna egy közös babának, de nekünk a mostból kell kihozni a legjobbat. Olyan jó, hogy már nagyobbacskák a gyerekek, hogy picit több szabadidőnk van, és tudunk mellettük egymásra is koncentrálni” – tette hozzá a színésznő, akivel a párja, Szabó Simon is egyetért.