2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Hiába a szétköltözés, Meggyes Dávid békülni szeretne Stana Alexandrával

Hiába a szétköltözés, Meggyes Dávid békülni szeretne Stana Alexandrával

Nem sok az esély a visszatalálásra, mert más elképzeléseik vannak az életről, egy párkapcsolat működéséről.

“Alexandra az édesanyjához költözött, akinek az otthona mindössze néhány utcányira van attól a lakástól, ahol éltek. Annak idején épp ezért esett Dávid választása erre a albérletre, mert közel van a párja édesanyjához, ezért gyakorlatilag bármikor összefuthatnak az utcán egymással” – mondta a Blikknek egy, a párhoz közel álló ismerős, aki azt is elárulta, hogy a barátok egy percre sem hagyják magára a táncost.

„Próbálják elvonni a figyelmét arról, hogy sokat agyaljon azon, hogyan tovább. Többen úgy gondolják, nem kellene kibékülnie Dáviddal, mert amióta szétköltöztek, Szandra sokkal felszabadultabbnak tűnik… mintha lekerült volna a válláról egy súly.”

Az informátor szerint ez amiatt lehet, mert más elképzeléseik vannak az életről, egy párkapcsolat működéséről. A lap szerint Meggyes Dávid bízik benne, hogy idővel újra egy pár lehetnek. Egyelőre képtelen belenyugodni a helyzetbe, erről egy ismerőse beszélt: Dávid nincs jó passzban, megviselik a történtek, el van keseredve. Szeretné visszakapni Alexandrát, és próbál is tenni ezért, de egyelőre falakba ütközött. Igyekszik tiszteletben tartani, hogy Alexandra igazi művészlélek, noha ez okozott már problémát a kapcsolatukban. Arra is odafigyel, hogy Alexandra tudja, az érzései még nem hűltek ki iránta, s a közösségi oldalán is csak tisztelettel ír a teljesítményéről. A szerelem az ő részéről minden bizonnyal még nem múlt el, ezért minden követ megmozgat, hogy visszakapja őt.”