2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Havonta kétezer forintért követhetik rajongói Kulcsár Edinát

Havonta kétezer forintért követhetik rajongói Kulcsár Edinát

A rajongóknak fizetniük kell, ha Edináról és családjáról személyes tartalmakat akarnak látni.

Hazánkban elsőként egy formabontó közösségi-csatornát csatornát szeretne létrehozni Kulcsár Edina, amelyen a profiljához képest sokkal személyesebb tartalmakat osztana követőivel. A csoporttagság havonta kétezer forintba kerülne, az egykori szépségkirálynő így szeretné többek között így akarja kiszűrni a rosszindulatú felhasználókat. 

– Általában elsőként dobja fel nekem az új funkciókat az Instagram és ha tehetem, mihamarabb ki is próbálok mindent. Így szembesültem az úgynevezett közvetítés-csatorna lehetőségével is. Ez olyan mint egy internet alapú chat, ahol az ember a barátaival beszélget. Hangüzeneteket, fotókat, vagy videókat küld. Ezzel sokkal közvetlenebb kapcsolatot tudok kialakítani a követőimmel – mesélte a Blikknek Edina.

Olyan extra tartalmakat ígér, mint például egy saját reality, amikhez plusz embereket is fel kell vennie. “Lesznek csak nekik szóló élőzések, videók, személyesebb írások. Itt leginkább anyukaként, feleségként és egy olyan nőként leszek jelen aki semmit nem ad fel és akit nem tudnak megtörni. Szeretném átadni a pozitív életszemléletemet és sokat mesélni a gyerekkoromról. Anyukám is bőven ki fogja ebből venni a részét, ha minden jól megy a mamám is és Márk oldaláról is jelen lesz a család. Olyan szeretnék lenni ezen a csatornán, mint egy virtuális legjobb barátnő.”