KezdőlapBelföldHavas Henrik el akarta csábítani Vágó István feleségét

Havas Henrik el akarta csábítani Vágó István feleségét

Kettejük ellentéte 20 évvel ezelőtt kezdődött, még pedig egy nő miatt.

Bár Havas nem szívesen beszélt arról, hogy pontosan mi is az oka az ő rossz viszonyuknak, a nemrég elhunyt kvízmester, Vágó István 2010-ben megjelent könyvében is kifejtette már:

„Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes-bulin voltunk. Régen szerepeltem benne, ezért sokáig rendszeresen meghívtak. Havas egész este szinte csak Nyuszival beszélgetett” – idézi a Kinyitom a számat! című könyvből a Színes Ász.

„Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel, miközben a barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, újabb és újabb sms-eket kap.

Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele – fejtette ki a könyvben Vágó István.

Bár Havas Henrik nem szívesen nyilatkozott a témával kapcsolatban, egyetlen esetben a Star magazinnak mégis kivételt tett, szerinte puszta félreértésről van szó.

„Ez egy régi, szomorú történet. Vágóék valahol az Adrián nyaraltak, és Pista rajtakapta a feleségét, hogy velem sms-ezik. Pontosan emlékszem, arról tájékoztattam Juditot, hogy másnap esős időre számítunk Pesten, úgyhogy valószínűleg moziba megyek. Szegény Pista! valamit félreértett.” – állt a válaszban, majd folytatta:

De hogy ezt miért kellett elújságolni egy bulvárlapnak, azt már én nem értem. Volt dolgom már néhány férjjel, de ilyen hülyével még nem – jegyezte meg a korábbi interjúban Havas.