2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Címlap Havas Henrik a szexvádjai miatt bíróságra citálta Baukó Évát

Havas Henrik a szexvádjai miatt bíróságra citálta Baukó Évát

A műsorvezető 3 millió forintra perli a 37 éves Baukó Évát, aki ezúttal vádlottként áll a bíró előtt és minden állítását neki kell igazolni.

Nagy bajban van Baukó Éva, korábban azt állította, hogy amikor Havas Henrik személyi asszisztense volt, a tévés zaklatta és megzsarolta, ha nem lesz a szeretője, tönkreteszi. Akkoriban mások is hasonló vádakkal illették Havast, aki ellen az akkori munkahelyer, az ATV belső vizsgálatot indított. Ennek eredménye nem ismert, de Havas szerződését a csatorna nem hosszabbította meg – írta meg a Blikk.

…A szüleimhez ment egy idézés, amelyből megtudtam, hogy rágalmazással és becsületsértéssel vádolnak, és több millióra perelnek. Ez a történet tíz éve kezdődött, amikor a ValóVilág című műsorban elmondtam, hogy Havas Henrik zaklatott. Három évvel ezelőtt kapott óriási nyilvánosságot a Metoo-mozgalom alatt. Elképesztő. Egyébként állok a dolog elébe. Én a Mokkában és a Facebookon is az igazságról beszéltem, eskü alatt is vállalom minden szavamat. Nekem most is tiszta a lelkiismeretem, de ha úgy vesszük, ennyi év után újra zaklat engem ezzel az egésszel. Tizenhárom évvel ezelőtt dolgoztam Havasnak. Anno a ValóVilágban elmondtam, hogy mi történt, és akkor kiröhögött, és nem perelt be. Egyébként pedig a Tanár úr is tudja, hogy az állítások igazak – mondta a bulvárlapnak Baukó Éva.