2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Hatalmas balhé tört ki Curtis és Gáspár Bea között

Hatalmas balhé tört ki Curtis és Gáspár Bea között

Durva szócsata zajlik az interneten kettejük között.

Gáspár Győző elment a Ferencváros meccsre, amiből aztán hatalmas balhé kerekedett. Először a Debrecen szurkolói estek neki a zenésznek, a Loki Ferencváros elleni bajnokiján, majd Curtis is beleszállt. A rapper kemény szavakkal illette Győzikét, amire a showman felesége, Gáspár Bea válaszolt. A válasz ezúttal sem maradt el, Curtis most Beát is megtalálta magának – írja a Blikk

“Csókolom, Bea néni! Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok.

A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ! A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket. Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta! Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak. Hajrá Magyarország, hajra Újpest!” – írta 24 óráig elérhető Insta-sztorijában Curtis.

Gáspár Bea válaszára sem kellett sokáig várni,  a családanya még a Fradi VIP-szektorába is meghívta a rappert, hogy együtt nézzék a meccset.

“Köszönöm a megszólítást, örülök, hogy illemtudó vagy” – írta Bea, feltehetőleg némi iróniával reagálva arra, hogy a rapper néninek szólította. “Győző bácsi, aki egyébként velem egyidős (49), köztudottan gyógyszerfüggő, de olyan szerencsés, hála istennek, hogy sokan azt hiszik, 34, veled ellentétben, aki 54-nek látszik! Az ügy kapcsán pedig: a sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni sem neked, sem másnak! Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam” – írta válaszában Gáspár Bea.