KezdőlapCímlapHarry herceg visszautasította III. Károly király ajánlatát

Harry herceg visszautasította III. Károly király ajánlatát

A herceg autóbalesetben meghalt édesanyjának bátyja, Earl Spencer és nővére, Jane Fellowes tárt karokkal fogadták unokaöccsüket.

Harry idén már másodszor járt Nagy-Britanniában, miután februárban meglátogatta az apját, egy nappal azután, hogy bejelentették, hogy Károly rákos. Akkor csupán csak pár óráig volt Angliában, azonban ez már nagy előrelépés volt a kapcsolatukban, ugyanis köztudottan haragos a viszony közöttük. 

Tavaly június óta Harry herceg már nem térhetett vissza a korábbi királyi rezidenciájára, a Frogmore Cottage-ba, így egy hotelben szállt meg. Azonban a királyi család közeli ismerősei elárulták, hogy III. Károly király felajánlotta fiának, hogy a család egyik birtokán szálljon meg londoni látogatása során, azonban ezt Sussex hercege elutasította. Ez pedig nem csak a békülésre, de a közös találkozóra is kitűnő lehetőség lett volna – írja a Mirror. 

Diana hercegné testvérei ott voltak Harry herceg sportversenyének, az Invictus Gamesnek a jubileumi rendezvényén szerdán a Szent Pál-székesegyházban. A herceg autóbalesetben meghalt édesanyjának bátyja, Earl Spencer és nővére, Jane Fellowes tárt karokkal fogadták unokaöccsüket a templomban.