KezdőlapCímlapHarry herceg és Meghan Markle besokallt!

Harry herceg és Meghan Markle besokallt!

Elegük van, hogy a házasságuk válságán csámcsognak.

Hónapok óta arról pletykálnak, hogy Harry és Meghan házassága válságban van. Ismerősök nyilatkoztak a témában pro és kontra, most pedig arról lehet olvasni, hogy a párnak elege van abból, hogy folyton ez a téma.

Egy, a párhoz közelálló forrás most azt állítja Harry herceg és Meghan Markle házasságával a pletykák ellenére semmi gond nincs. Hozzátette, a párnak elege van a spekulációkból, és hogy mindenki azt lesi, mikor és hol jelennek meg egymás nélkül.

„A szakításról szóló pletykák abból adódtak, hogy Harry egyedül utazott Afrikába, de ez egy munkaút, ennek semmi köze a házasságukhoz” – idézi egy ismerősüket Mirror. „Persze, ahogy mindenkinek, nekik is vannak gondjaik, de Harry mindent megtesz, hogy összetartsa a családját, már csak ezért is, mert az ő szülei elváltak, amit Vilmossal meg is sínylettek” – folytatta a lap forrása. „Ráadásul Meghan is elvált szülők gyermeke” – tette hozzá. 

 „Mindkettőnk számára fontos, hogy ne ismételjük meg a szüleink hibáit” – nyilatkozták a Netflix sorozatban, tehát az ismerősük szerint biztosan nem fognak elválni.