2021.09.23
Tekla, Líviusz
Kezdőlap Címlap Háromszoros olimpiai bajnok is megy a TV2 valóságshow-jába

Háromszoros olimpiai bajnok is megy a TV2 valóságshow-jába

Szép siker volt a Farm VIP a TV2-n, ezrét a valóságshow folytatódik, amelynek a második évadában felbukkan Kammerer Zoltán is.

„Az olimpiára készültem, amikor jött a telefon a TV2-től. Döntést kellett hoznom és ehhez valamelyik kezemet meg kellett harapnom. Sok vívódás után akkor vállaltam el a szereplést, amikor éppen elkezdődött a felkészülés az olimpiára. Igaz, nem is kerültem be a csapatba, de matematikai esélyem még volt rá, hogy ott legyek Tokióban. Végül beigazolódott, hogy jól döntöttem, hiszen a csapat így is, úgy is nélkülem utazott volna, mint kiderült” – nyilatkozta Kammerer.

Elmondta, hogy minél távolabb akart kerülni attól a közegtől, amiben az elmúlt 34 évét töltötte, és ahol minden az olimpiáról szól. „Nem azért, mert savanyú a szőlő, csak egyszerűen át akarom állítani az életemet és ehhez szükség van a távolságra. A Farm VIP remek lehetőség számomra, hiszen kilenc éves koromig minden nyáron a nagyszüleim tanyáján voltam, ahol ők gazdálkodtak és állatokat tartottak. Pont úgy, ahogy most itt mi is tesszük.”

Indirekt/Origo