KezdőlapCímlapHajdú Péter rárontott Sebestyén Balázsékra - videó

Hajdú Péter rárontott Sebestyén Balázsékra – videó

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani elismerte: nem barátok, műsor után nincs bratyizás, mindenki külön megy haza. Szerintük ez a sikerük titka.

Tizenkét éve rádiózik egy csapatban a három nagyágyú: Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani. Hajdú Péter a reggeli adás közben kereste meg őket, hogy kiderítse, miért pont Balázséké az ország leghallgatottabb reggeli rádióműsora?

Már a felállás is furcsa: a csapatban Balázs nemcsak jelképesen főnök, hiszen az ő cége gyártja a műsort, Jani és Feri pedig neki számláz. Ha vége a reggeli adásnak, még ott maradnak, hogy másnapra kidolgozzák a témákat. Ebben két szerkesztő felváltva segíti őket.

Aki a három nagyágyút hallgatja a rádióban, annak úgy tűnik, ezeréves barátság köti össze őket. Hiszen nemcsak a hallgatókat szórakoztatják, de olykor ők is nagyokat röhögnek saját magukon.

„Mindig mondjuk, hogy mi nem vagyunk barátok – szögezte le Balázs. – Ha ugyanazt gondolnám a világról, mint Jani, vagy Feri, nem lenne jó a műsor, mert csak azt ismételgetnék, hogy aha, tényleg. Aki összekeveri a munkát és a barátságot, az úgy véli, nekünk barátoknak kell, hogy legyünk. Dehogy kell. Hiszen mindhárman más világot, más életvitelt és gondolatiságot képviselünk. Akkor tudok kíváncsi lenni, hogy mi történt a másikkal a hétvégén, ha nagyon mások vagyunk. És a rádióban is pont ettől lesz jó az egész.”

A videót itt megtekinthető:

Hajdú Péter rárontott Balázsékra