2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Hajdú Péter nem házasodhat meg többé? Kiderült, miért nem veheti el a...

Hajdú Péter nem házasodhat meg többé? Kiderült, miért nem veheti el a menyasszonyát

Eszti babaúszással kapcsolatos vállalkozásával rengeteg munka van, így nem tudunk a szervezésre koncentrálni. 

Hajdú Péternek és szerelmének, Esztinek még várniuk kell az esküvőjükre, aminek nyomós oka van. A műsorvezető elárulta, miért nem állhatnak még oltár elé.

„Egy ideje halasztódik az esküvő. Egészen profán oka van: Eszti babaúszással kapcsolatos vállalkozásával rengeteg munka van, így nem tudunk a szervezésre koncentrálni. Meg szeretnénk adni a módját az esküvőnek, ehhez pedig alapos szervezés szükséges” – mondta a műsorvezető, aztán megemlítette:

A templomi esküvő nem olyan egyszerű, hiszen az első házasságom templomban köttetett: azt előbb érvényteleníteni kell, illetve engedélyeztetni egy új szertartást– ecsetelte az édesapa, aki már 2017-ben is az egyházi esküvő felbontásának hivatalossá tételéről beszélt.

A jelenlegi párjával való esküvőjéről az alábbiakat osztotta meg: „Az biztos, hogy nem szeretnénk sem túl nagy melegben, sem hidegben esküdni. Így marad az ősz, legrosszabb esetben jövő tavasz, de bízom benne, hogy idén ősszel meg tudjuk tartani! Nem szeretnénk nagy médiafelhajtást, csak barátok és családtagok, de így is lesz legalább száz fő. Nem parasztlagzi lesz, modern lagzira vágyunk, fellépőkkel, dj-vel. Egyedül a menyasszonytánc során egyezek bele, hogy hagyományos, mulatós zene legyen, de csakis akkor” – árulta el a Borsnak.