KezdőlapCímlapGyőzike megint kamuzott, most Marics Petit hozta kínos helyzetbe

Győzike megint kamuzott, most Marics Petit hozta kínos helyzetbe

A showman egy ValMar koncertet ígért a káliaknak, ha újraválasztják a jelenlegi polgármestert.

Gáspár Győző politikai kampányt folytatott Kál községben, egy gyereknapi rendezvényen. A show-man azt ígérte, hogy elhozza a falunak Marics Petit, ha újraválasztják az eddigi független polgármestert, Morvai Jánost.

„Azt is megígérem nektek, hogyha polgármester urat visszajelöljük, és újra bizalmat adunk neki, akkor elhozom nektek ide a faluba Marics Petit (…) Egy házban lakunk a Marics Petivel, és mondtam neki, hogy jövök Kálra. Mondtam neki, hogyha megválasztjátok a polgármestert, akkor Marics Peti jön hozzátok. Azért ez mekkora! Ki az, aki szereti Marics Petit? Na, akkor nem kell mást tenni, hogy a polgármester urat újra be kell jelölni” – kampányolt Gáspár Győző.

A celeb azt is elmesélte a közönségnek, hogy az Ázsia Expressz című műsor forgatása óta nagyon jó kapcsolatot ápolnak a ValMar énekesével, ráadásul Salgótarjánban még egy házban is laknak.

A ValMar énekese reagált Gáspár Győző ígéretére. Marics Peti szerint semmit nem tudott arról, amit a show-man állított. A celebet arra kérte, hogy ne mondjon hülyeségeket, és a tudta nélkül ne keverje bele politikai dolgokba.   

„Ez miaf*szom xddddd. Nyilván semmit nem tudtam erről, Győzi, szedd már össze magad, miért kell belekeverni tudtom nélkül politikai dolgokba? Hülyeségeket ne mondjál már, hogy együtt lakunk, meg hogy hova viszel, mert az emberek elhiszik” – írta Marics Peti.

Indirekt/Index