KezdőlapBelföldGyőrfi Pál szerint egy férfinak oda kell állnia a Csodanő mellé

Győrfi Pál szerint egy férfinak oda kell állnia a Csodanő mellé

A Carrie Csodanő Díjat azért alapították a szervezők, hogy minden olyan nő-anya elismerést kaphasson, aki kétségtelenül fontos és példaértékű munkát végez.

Ismét van Csodanőnk, és nagyon úgy tűnik, hogy jövőre, két év múlva, de immár mindig sor fog kerülni a kiválasztásukra. Ugyanis hagyomány születik, született, és már másodszor került sor az elismerések átadására.

A Carrie Csodanő Díj díjazottjai egy valóban független zsűri által kerültek kiválasztásra. A zsűri idén is tekintélyes tagokból állt, akik örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez, és kíváncsian várták a jelöltek bemutatkozását.

A jelöltekre egyébként bárki adhatott le közönségszavazatot, de a zsűrinek is lett egy-egy nyertese kategóriánként. A nyerteseket pedig 2024-ben is egy, a tavalyihoz hasonló, meghitt hangulatú gálán díjazták.

Kik is voltak a zsűritag?

Tomkó Bori – a Carrie Magazin tulajdonosa, főszerkesztője

Gyöngyösi Szilvia – Életmód mentor, a Myeatrend termékcsalád tulajdonosa

Rókusfalvy Lili – műsorvezető

Strényi Veronika – a Kuckó Önkéntes Program alapítója, 2023-as Carrie Csodanő Díj

Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő kategória nyertese

Győrfi Pál – szóvivő, egészségszakértő, tréner

„Azt hiszem egyik férfitársamnak sem kell sokat keresgélnie a környezetében Csodanők után. Tényleg itt élnek ők közöttünk, mindannyian ismerjük őket. A gyerekekről szeretően gondoskodó anyák, az idős szülőket ápoló nők, a szülésszabadságból visszatérő és ott mindenkinél jobban teljesítő hölgyek, vagy egy innovatív vállalatot felépítő üzletasszonyok mindannyiunk ismerősei, és a sort még folytathatnánk a végtelenségig. Az ő elismerésük, díjazásuk egy olyan kezdeményezés, ami mellé nem lehet nem oda állni” – fogalmazott Dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök, aki a ToTu-termékek képviseletében adta le voksát immár a második alkalommal.