KezdőlapCímlapGólyahír! Jön Kulcsár Edina és G.w.M. második gyermeke, egy kisfiú

Gólyahír! Jön Kulcsár Edina és G.w.M. második gyermeke, egy kisfiú

A házaspár nemrég jelentette be, hogy hamarosan érkezik második közös gyerekük, ugyanis az egykori szépségkirálynő ismét terhes.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat egy privát csatornán. A reality második évadának záró epizódja viszont izgalmasra sikeredett, ugyanis G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel szerelmének, ami pontot tehet a találgatások végére. Néhány családi jelenet, – mint például Amara etetése vagy az autóban lévő beszélgetés – után a zenész felcsigázta a kedélyeket.

„Oké Edina, megcsináltad a tesztet?” – kérdezte sejtelmesen.

A kérdésre nemrég választ is kapott a közönség, ugyanis kiderült, hogy Kulcsár Edina kisfiút vár, aki már három hónapos – írta az Origo.

„Nagyon boldog vagyok, mert most már világgá tudtam kürtölni azóta, és kisfiam lesz. Mióta összejöttem Edinával, azt mondtam, hogy szüljél nekem egy kisfiút. Akarok egy kisfiút tőled” – vallotta be a rapper, aki nagyon várja ár a kisfia érkezését.

Kulcsár Edina hozzátette: nagyon boldogok és izgatottak. Már lassan 15 hetes, és bár próbálták titokban tartani, most megosztották a nyilvánossággal az örömhírt.