KezdőlapCímlapMegrendítő: Gesztesi ruháiban jár a fia

Megrendítő: Gesztesi ruháiban jár a fia

A 19 éves Márkó vette át a családfő szerepét, és amióta a néhai művész ruháit és óráját hordja, olyan, mintha édesapja szakasztott mása lenne.

Gesztesi Márkónak egy szempillantás alatt kellett felnőnie, miután édesapja tragikus hirtelenséggel, január 4-én elhunyt. A 19 éves fiú ma is a Budakalászi családi házban él az édesanyjával, és két testvérével, Dáviddal és Áronnal, s talán még most is hazavárják az édesapjukat, aki alig néhány méterre a háztól, a domboldali temetőben nyugszik.

Márkó minden erejével azon van, hogy méltóképpen őrizze édesapja emlékét, és idővel annak helyébe lépjen. Karcsi sokak számára egy igazi példakép volt, a fiának meg főleg. Egy televíziós felvételen is tetőtől talpig olyan volt, mint az elhunyt színész – számolt be a Bors. Az ő kabátját és óráját vette fel, sőt még azt a parfümöt is éreztem rajta, amit egykor Gesztesi is mindig használt.

Amikor erre rákérdeztek, Márkó szeretetteljes mosollyal az arcán válaszolt: „Persze! Hát ezeket mindig közös tulajdonban használtuk.” Hozzátette, hogy testvéreivel mennyire összetartanak. „Nagy teher került azért rám, de, hogy mindenki nagyon jól áll a dolgokhoz és mi öten testvérek nagyon egyben maradtunk, sokat találkozunk, nagyon sokat programozunk. Szóval mindenki segít mindenkinek. Nagyon jó dolog ez most, hogy ennyire egyben tudtunk maradni.”

Fotó: Facebook