KezdőlapCímlapGeorge Clooney: „Fogalmam sem volt, hogy Matthew napi 12 Vicodinon él”

George Clooney: „Fogalmam sem volt, hogy Matthew napi 12 Vicodinon él”

Közelről látta, hogy Perry boldogtalan, de azt nem tudta, hogy ennyire.

Hosszú interjút adott George Clooney a Deadline-nak, és a beszélgetés során Matthew Perry halála is szóba került annak apropóján, hogy a Vészhelyzet és a Jóbarátok ugyanabban az évben indult, és a két korszakos sorozatot egymás szomszédságában forgatták. Clooney szerint kezdetben a Vészhelyzet csapatában Anthony Edwards, a Jóbarátokéban Courteney Cox volt a legismertebb arc.

„16 éves volt, amikor megismertem Mattet. Padel teniszt játszottunk. Kábé tíz évvel volt fiatalabb nálam. Nagyon vicces kölyök volt. Egy kölyök, aki mást se akart, mint bekerülni egy sitcom sorozatba. Azt mondta, a világ legboldogabb embere lenne, ha sikerülne. És bekerült, valószínűleg a világ egyik legjobb sitcomjába. Ám ez mégsem tette boldoggá, nem hozott neki se békét, se örömöt. 

Egymás mellett forgattunk a Warner stúdiójában, szomorú volt látni, hogy mi történik vele. Tudtuk, hogy nem boldog, de fogalmam sem volt, hogy napi 12 Vicodinon él. Ez is csak azt bizonyítja, hogy a siker és a pénz nem okoz automatikusan boldogságot. Ahhoz magadat is, az életedet is szeretned kell” – mondta Clooney.