2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap George Clooney cáfolja a luxusotthonáról megjelent híreket

George Clooney cáfolja a luxusotthonáról megjelent híreket

Mégsem eladó a 107 millió dollárra tartott Comói-tavi villája.

George Clooney állítólag mégis megtartja híres, a Comói-tónál lévő villáját, miután egy sor hír arról szólt, hogy a luxusotthon a piacra kerül. A New York Post Page Six című lapja a hónap elején arról számolt be, hogy George és Amal Clooney 107 millió dollárért eladnák a Comói-tónál található villájukat, hogy inkább a franciaországi Domaine du Canadel birtokon éljenek, amelyet a pár 2021-ben vásárolt meg, ám a Post vasárnap azt írta, a sztár tagadta, hogy elengedné a birtokot. Erről szólnak a lapinformációk is, amelyeket a Forbes foglal össze.

A Page Six beszámolója volt az első arról, hogy Clooney hallott a pletykált eladásról, ám azt üzente a Postnak egy képviselőjén keresztül vasárnap, hogy a hír nem igaz.

A villa nemcsak Európa egyik legfestőibb helyén fekszik, de spéci története is van. Clooney először 2002-ben vásárolta meg az észak-olaszországi Villa Oleandrát a Heinz családtól – számolt be az Architectural Digest –. és azóta olyan sztárokat látott vendégül, mint Meghan Markle és Harry herceg, Jennifer Aniston és Matt Damon.

Az Ocean’s 12 című film egyes részeit a birtokon forgatták, ahol 25 szoba, teniszpályák, edzőterem, egy vintage motorkerékpárokkal teli garázs, moziterem, medence, kosárlabdapálya és a Comói-tónál két dokk is található.

Indirekt/Blikk