KezdőlapCímlapGelencsér Timi az egyik legnépszerűbb világsztárral töltötte az estét

Gelencsér Timi az egyik legnépszerűbb világsztárral töltötte az estét

Nemcsak beszélgettek, de egy közös fotót is készített a világsztárral, és láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában.

A 365 nap sztárja, a világ egyik legszexibb férfijának kikiáltott Michele Morrone ismét Magyarországon járt, miután itt forgatott reklámfilmet a Hell Energyvel. A cég új gyárát a minap adták át Szikszón, ezzel összefüggésben került sor egy partira, ahol Morrone mellett több magyar sztár is jelen volt. A partin ott volt Gelencsér Tímea is, aki nemcsak beszélt, de egy közös fotót is készített a világsztárral, és láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában.

A szívtipró már 9 évesen színész akart lenni, azonban az anyagi helyzetük nem tette lehetővé, hogy kövesse az álmait. A kemény munka azonban kifizetődött, hiszen ma már a legnagyobb világmárkák szeretnének együttműködni vele.

Habár az olasz származású sztár nagyon rövid időn belül ért a csúcsra, a siker egyáltalán nem szállt a fejébe. Ugyanis a kétgyermekes édesapa hírnevét felhasználja arra is, hogy példát mutasson a fiataloknak, és élettapasztalatokat osszon meg velük. „A tanulás a legfontosabb, éhesnek kell lenni a tudásra, és meg kell találni azt, amit szenvedélyesen tudunk csinálni” – mesélte Morrone.

Indirekt/Origo