2021.06.15
Jolán, Vid
Kezdőlap Címlap Gáspár Győző teljesen kiakadt: ismét a halálhírét keltik

Gáspár Győző teljesen kiakadt: ismét a halálhírét keltik

Ismét kiborult Gáspár Győző, miután egy halálhírét keltő Facebook-posztot talált magáról. A hír persze nem volt igaz.

„Most érkezett! GYÁSZ: Felfoghatatlan tragédia! Gyászba borult Magyarország. Öngyilkos lett a műsorvezető! Gáspár Győzőtől kell búcsúznunk…” – olvasható a posztban, mely a műsorvezető halálhírét kelti. De felült a „halott”, sőt, meg is szólalt, méghozzá – érthető módon – meglehetősen ingerülten.

A kamuhír készítői talán azzal nem számoltak, hogy a bejegyzést az „elhunyt” is látni fogja, de a sors úgy hozta, hogy a poszt éppen Győzike hírfolyamára is rákerült, aki ráadásul nem restellt beszólni nekik: „Kedves oldal! Nem haltam meg, élek. A jó isten küldjön nektek meghívót, de csak az oda útra, szerencsétlen brigád” – írta Győzike a kamucikk alá, amely után nem sokkal el is tűnt a bejegyzés.

Bár megszokni minden bizonnyal nem lehet, az ilyen és ehhez hasonló álhírek nem jelenthetnek újdonságot a showmannek. Az elmúlt években durván megszaporodtak a lájkvadász oldalak, és bár teljesen abszurd, Győzike halálhírét havi rendszerességgel terjeszteni kezdi egy-egy kamu híroldal, amit aztán nem győz cáfolni a celeb – írta a Blikk.