KezdőlapCímlapGáspár Győző telefonon kért bocsánatot Marics Petitől

Gáspár Győző telefonon kért bocsánatot Marics Petitől

A showman-t alaposan bajba sodorta az egyik meggondolatlan kijelentése, amivel belekeverte a választási kampányba a ValMar énekesét.

Gáspár Győző a káli gyereknapon ígérte meg a közönségnek, hogy ha újraválasztják a polgármestert, akkor elhozza nekik Marics Petit a faluba – akit nem mellesleg a lakótársának mondott. Az ígéretről készült videó pedig el is jutott a ValMar énekeséhez is.

A hír kapcsán a Blikk felkereste Marics Peti menedzserét is, aki elárulta, hogy a két hírességnek sikerült tisztáznia a félreértéseiket, miután Marics Peti felkereste Győzőt. 

„Ahogy eddig, úgy ezután is határozottan távol tartjuk magunkat a politikától. Semmiről nem volt tudomásunk, ami ott elhangzott, el vagyunk képedve, hogy ez megtörténhetett. Peti felhívta Győzőt, aki semmilyen értelmezhető magyarázatot nem tudott adni arra, hogy miért mondott ilyeneket. Bocsánatot kért Petitől, és tisztázták, hogy ilyen soha többet nem fordulhat elő” – mondta a lapnak Varga-Szilágyi Zsolt.

Aggályosnak nevezte Morvai János, Kál polgármestere is, hogy Gáspár Győző úgy kampányolt mellette a színpadon, hogy a gyereknapi programon részt vevő kiskorú nézőknek megígérte: elviszi Marics Petit a községbe, ha a szüleik újraválasztják a polgármester.

Persze, hogy aggályos az egész. Engem is hideg zuhanyként ért. Szó sem volt arról, hogy Gáspár Győző ilyen kampányolásba kezd, eszembe sem jutott ilyen – mondta a Blikknek Morvai János polgármester.

„Nem erre kapott megbízást, a szerződés megkötésekor viszont nem voltam jelen. A rendezvény előtt beszéltünk néhány percet, de ilyen akkor sem került szóba. Műsorvezetés, főzőverseny zsűrizése, ennyi lett volna a feladata. Már tizennégy éve vagyok polgármester, szerintem eleget letettem az asztalra, nincs ilyen támogatásra szükségem” – részletezte a Heves megyei kistelepülés vezetője.