2021.08.02
Lehel
Kezdőlap Címlap Gáspár Győző vádolja az öccsét: "elvette Zsolti az apámat és a munkámat"

Gáspár Győző vádolja az öccsét: “elvette Zsolti az apámat és a munkámat”

Győzike a Life Tévé ma esti, összezárva Hajdú Péterrel című műsorában kiteregette a családi szennyest. Arra panaszkodik, hogy öccse nem tiszteli őt, pedig általa lett ismert ember.

A Life Tévé ma esti, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Győzike szenvedélyes kirohanásain csak hüledeznek majd a nézők

– Zsoltival nagyon rossz kapcsolatban vagyunk. Zsolti felépített egy birodalmat az én hátamon, és mikor a birodalom csúcspontjára ért, otthagyott engem a francba. Fél éve nem tárgyal velem, és Gáspár Zsoltika öt évre elvette tőlem az apámat is – sorolta sérelmeit Győzike a Life Tévé ma esti, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában. A salgótarjáni showman elpanaszolta, hogy öccse tudatosan elhappolt előle egy műsort. És azt sem rejtette véka alá, hogy nemcsak rá, a nejére is nagyon kivan, aki szerinte a háttérben Zsoltit és az apukájukat is irányítja. Mióta anyukám elment, Gáspár Zsolti felborította a rendet. Ha a sógornőm azt mondja apámnak, hogy nem mehetsz át a fiadhoz, akkor nem megy át. Ha azt mondja Zsoltinak, hogy csicska, otthon maradsz, akkor otthon marad. Nekem olyan sógornőm van, hogy az maga a hatalom, az állam!

Míg Győzike fröcsög, Gáspár Zsolti a TV2 VIP Farm című műsorban tesz tanúbizonyságot humorról, emberségéről fotó: TV2

Azért az tanítanivaló, ahogy a szelíd lelkű Gáspár Zsolti reagált Győzike vádjaira, megvédve a feleségét és az édesapját vele szemben.

– Az én feleségemet senki sem bánthatja, nem mondhat róla rosszat, még Gáspár Győző sem. Hogy az apánkat irányítaná bárki? Ugyan! Az apánk nem egy bohóc, és talán foglalkozni kellett volna vele abban az öt évben is, ez Győző szegénységi bizonyítványa. Édesapánk jóban-rosszban az édesapánk, mindig szükségünk van rá. Nekem ő a barátom is, s ellenben Győzikével, én sosem csinálnék belőle hülyét. Mindent neki köszönhetünk – reagált lapunknak Zsolti, aki egyben viszont egyetértett a testvérével: Valóban Győzike hátán kapaszkodtam fel és lettem híres, s ezt ezúton is köszönöm szépen neki. Hálás leszek, míg élek, és bármi is történik, ő a testvérem és szeretem – szögezte le a Borsnak Gáspár Zsolti.