KezdőlapCímlapGáspár Bea, Virág és Evelin: 100 kilót fogytak együtt

Gáspár Bea, Virág és Evelin: 100 kilót fogytak együtt

A Gáspár család minden egyes tagja küzdött már időről időre a pluszkilókkal, számos diétával próbálkoztak, de miután életmódot váltottak, mostanra mindegyikük leadta a súlyfelesleget.

Gáspár Bea és a lányai, Evelin és Virág összesen közel száz kilót fogytak, és a Story magazin címlapján szexi fürdőruhákban mutatták meg az alakjukat. Az édesanya, Gáspár Bea bevallotta, neki sosem okozott fürdőruhára vetkőzni a strandon, akárhány kiló volt is, de most határozottan jobban érzi magát a bőrében. Gáspár Virág kövér kamasz volt, de ettől még bikinibe bújt, amióta viszont lefogyott, nem kívánkozik sokat mutató fürdőruhában kimennie a strandra, nem szereti, ha a férfiak megnézik, azt meg pláne nem, ha beszólnak. 19 évesen, a fogyása után ugyanakkor már ki meri mondani, hogy szereti magát. Fogyása után Gáspár Evelinnek akkor is beszóltak, ha tangás bikinit vett fel, de nem érdekli mások véleménye, büszke a testére, amiben sok munkája van, és élvezi, hogy azt vesz fel, amit akar.

Gáspár Bea a pajzsmirigy-alulműködés és a cukorbetegség miatt az elmúlt években 30 kilót hízott. Tavaly gyomorszűkítő műtéten esett át, ami után 20 kilót fogyott. Nem esett nehezére, mert csak keveset tud enni, és könnyebbség, hogy szinte egyszerre váltottak életmódot, azóta pedig egészségesebben főz. A lánykori súlyához képet szerinte 12 kiló fölösleg van rajta, de nem akar fogyózni, szerinte akkor csak több ránca és beesett arca lenne.

Indirekt/Femina