KezdőlapCímlapGáspár Bea: „A kanyarban sincs még az unoka…”

Gáspár Bea: „A kanyarban sincs még az unoka…”

A Hal a tortán műsor házigazdája szomorúan vallotta be, már nagyon szeretne nagymama lenni, de egyik lánya sem gondolkodik családalapításban.

Mostanra Gáspár Bea mindkét lánya kirepült a családi fészekből, amit a büszke édesanya egyáltalán nem bán, ám nagy szívfájdalma, hogy egyelőre egyikőjük sem tervez babát. Pedig úgy tűnik, Bea életéből már csak az unoka hiányzik.

Gáspár Virág szeptember óta szakácsnak tanul, és szeretne a legjobb lenni. Ehhez egy visszautasíthatatlan lehetőséget kapott: a szakma legjobbjaitól tanulhat Franciaországban egy fél éven át. Talán nem véletlen, hogy az ismét képernyőre került a Hal a tortán műsorban ő lett az első, olyanokat megelőzve, mint Kelemen Anna, Szorcsik Viki, Szabó András Csuti és Kökény Attila.

Bea nagyobbik lánya, Evelin pedig jó ideje a szerelmével él együtt. A büszke édesanya most elismerte, nem érinti rosszul, hogy a lányok önállósodtak.

„Hála Istennek, hogy kirepültek! Tudom, sokaknak szomorú, ha hirtelen megcsappan a család létszáma, de én örülök ennek. A mai, modern technika segítségével bármikor tudunk telefonálni egymással, akár videóban is” – árulta el a Borsnak Bea.

Nagyot sóhajtva hozzátette: a lányai élvezik a felnőtt lét szabadságait, s egyelőre nem terveznek édesanyává válni. A kanyarban sincs unoka!– ismerte el Bea, akinek nagy vágya, hogy unokázhasson. „Nincs kilátásban, hogy nagymama legyek… Aztán lehet, hogy egyszer csak meglepődök” – tette hozzá az édesanya.