2021.02.26
Edina
Kezdőlap Címlap Ganxsta Zoli hülyegyereknek nevezte Majkát – de nem azért mert nem ők...

Ganxsta Zoli hülyegyereknek nevezte Majkát – de nem azért mert nem ők nyerték a Nicsak ki vagyok? szuperdöntőjét

Ganxsta és Majka szócsatájától volt hangos a Nicsak ki vagyok? szuperdöntője. Végül utóbbi örülhetett mert a csapata nyerte a TV2 tavaszi szuperprodukcióját.

6 énekes is lelepleződött a ma esti Szuperdöntőben.  A Nicsak kivagyok? – a rejtélyek színpada kisebb kihagyás után tért vissza. Szigorú óvintézkedések után vették fel a műsort, a játékosokat, a zsűrit és a műsorvezetőt is koronavírus tesztre kötelezte a csatorna. Ilyen előzmények után lépett a színpadra elsőként a Panda. Falco slágerét énekelte, majd jött a leleplezés: Malek Andrea volt a jelmezben. A következőkben énekelt még az Angyal, a Gésa, a Virág és az Octopuszi. Azt nem lehet mondani, hogy a két zsűricsapat fej-fej mellett haladt volna, hiszen a Judy, Hajós András, Majka trió eleve előnnyel kezdte a műsort, ami az adás végéig meg is maradt.

Képek: Facebook

Ám a találgatások közben kőkemény taktikázás is zajlott aminek az lett a vége, hogy Ganxsta Zoli és Majka között kis adok-kapok alakult ki: Ganxsta előbb Judy kutyájának nevezte Majkát, majd később hülyegyereknek titulálta. Majka persze csak mosolygott a rapper kirohanásán. Legvégül a Bika került sorra. Az ő szerepelése azért is különleges volt, hiszen nem a színpadon, hanem saját kertjében énekelt. Végül magyarázatot nyert a távolmaradása: Krausz Gábor viselte a Bika jelmezt. Tóth Gabi férje a kisbabájuk miatt kérte, hogy otthonról fejezhesse be a műsort. A home office dal után Tilla végeredményt hirdetett: a Nicsak ki vagyok? első évadának győztese a Judy, Hajós András, Majka trió lett.

Közzétette: TV2 – 2020. április 26., vasárnap