2023.06.06
Norbert, Cintia
Kezdőlap Címlap Ganxsta Zolee üzent: inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak

Ganxsta Zolee üzent: inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak

A nagypofájú rapper tegnap lett 55 éves. Kollégáinak azt üzente, nem engedné a büszkesége, hogy a koronavírus ideje alatt pizzafutár munkát vállaljon.

Így még szomorúbb ez a nap, sajnos nemcsak édesapám, de egy nagyon jó barátom is elment, és kedvenc futballistám, az argentin Diego Maradona sincs többé. Pokoli volt a tavalyi év, és csak remélni merem, hogy az idei jobb lesz. Depressziós vagyok, minden bajom van már ettől a bezártságtól. Nem nagyon tudok mit kezdeni magammal, elkezdtem gitározni és a lányom is tanulja, épp órára viszem. Az edzést sem hagyom abba, otthon fekvőtámaszozom, de azért ez is más, mint egy edzőteremben – magyarázta a Blikknek az 55 éves Ganxsta Zolee, akit az RTL Klub új sorozata mentett meg anyagilag.

– A többi zenészhez hasonlóan neki is hatalmas bevételkiesést jelentett a bulik elmaradása, de semmiképpen sem vállalna másmilyen civil munkát, mint azt néhány kollégája tette. Szerencséjére azonban színészi képességeit megcsillanthatta a kényszerpihenő alatt Damil, a csempész bőrében. Inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak, azt nem engedné a büszkeségem. Konkrétan az RTL Klub új sorozata, a Keresztanyu mentett meg anyagilag, nem lehetek elég hálás ezért a produkciónak nehezen viseli a koronavírus miatti bezártságot.