KezdőlapCímlapGálvölgyi János visszatért a színpadra

Gálvölgyi János visszatért a színpadra

Vastaps és ujjongás fogadta a nemrég még kómában fekvő színészt.

Egy ország aggódott Gálvölgyi Jánosért az elmúlt hetekben, ám a kiváló színésznek még a kórházi ágyán is csak egy gondolat járt a fejében: vajon mi lesz a szerepeivel?

A művész péntek este újra színpadra állt a Pintér Béla Társulat tagjaként, ám a Marshal Fifty-six című előadás előtt a rendezvényház teraszán beszélgetett. Bár az arcán még ott voltak a közelmúltbeli megpróbáltatások nyomai, de azért már a jól megszokott Gálvölgyi János láthattuk – írta a Blikk.

A közönség soraiban mindenki az ő nevét suttogta, az előadás során pedig feszült figyelemmel kísérték, mikor lép be a népszerű színész.

Erre egészen a darab tetőpontjáig kellett várni. Amikor viszont belépett a színpadra, olyan vastaps és ujjongás fogadta, amely percekre megszakította az előadást. A közönség egy emberként ünnepelte a színészt.

A megható esemény során Gálvölgyi remekül leplezte az érzéseit, így nem lehetett tudni, a szerepét játssza, avagy zavarba jött, annyira megérintette őt a közönség reakciója. A nézők érezhetően felszabadultabban szórakoztak ezután, a színész játéka pedig éppen olyan életerős volt, mint korábban.