KezdőlapCímlapG.w.M: „Nem egy produkció nélküli sztár vagyok”

G.w.M: „Nem egy produkció nélküli sztár vagyok”

A rapper számára nincs lehetetlen, ha az álmai megvalósításáról van szó, ha ehhez a mélységek megélése is szükséges, akkor kiállja a próbákat.

Nemcsak a magánéletében, de a szakmájában is sorra éli meg a sikereket. G.w.M hamarosan születendő kisfia mellett a legújabb dalának is örülhet, hiszen nemcsak a legfelkapottabb zene jelenleg a videómegosztón, de több, mint fél millió megtekintésnél jár. Azonban a sikert nem adták ingyen, igenis megszenvedett érte a rapper.

– Nem egy produkció nélküli sztár vagyok, tudom mi van mögöttem, hogy mennyi fájdalmat és küzdelmet kellett átélnem ahhoz, hogy eljussak ide. Van egy szakmai tapasztalatom, ami számtalanszor segített az évek alatt. Bátran kijelenthetem, hogy meggyógyultam a betegségemből. Van még pár olyan dolog, amiben korlátozva vagyok, ilyenek például a zenekaros fellépések, de már jól vagyok, és járom az országot. Hála Istennek folyamatos telt ház jellemzi ezeket a bulikat. Olyan impulzusok érnek, amik a nyugisabb időszakban elkerültek, így jó újra visszatérni – állította a Borsnak G.w.M.