KezdőlapCímlapFutárként keresi a betevőt a Barátok közt rosszfiúja

Futárként keresi a betevőt a Barátok közt rosszfiúja

Volosinovszki György számára mindig is fontos volt kerékpárja, így most kedvenc biciklijén hordja az ételt a fővárosban.

Fotó: RTL Klub

Amilyen sokan értékelték színészi teljesítményét a Barátok közt televíziós sorozatban, legalább annyian azonosították Volosinovszki Györgyöt a szerepével, a rendkívül gonosz Szántó Áronnal. A színészt nagyon meglepte, amikor az utcán odaléptek hozzá és megfenyegették, ugyanakkor úgy érezte ez a legjobb visszaigazolása annak, hogy hitelesen alakítja a sorozatban a gyújtogatót és emberrablót.

Most egészen más szerepben találkozhatnak vele az emberek: beállt biciklis futárnak. A koronavírusjárvány berobbanása előtt kezdtek beindulni a dolgai, ám a korlátozások miatt sok mindenről le kellett mondania. Miután nem akarta felélni a tartalékait, így munka után nézett.

Fotó: Instagram

„Mivel a biciklizés amúgy is fontos része az életemnek, szinte mindenhova kerékpárral megyek, hamar megvolt az ötlet. Napi átlag nyolcvan kilométert megyek, ami miatt legalább három kilót szedtem fel izomban. Sokan tartanak a járványtól, persze jogosan, így elég sokszor fordul elő, hogy ki sem nyitják az ajtót, arra kérnek, hogy tegyem le, amit rendeltek. Sok a külföldi vevő, de az is okozott már számos érdekes pillanatot, amikor a magyarok felismertek. Meg szoktak lepődni, de szerintem semmi szégyellnivaló nincs abban, amit csinálok, hiszen nem teszek mást, mint dolgozom – jelentette ki a Blikknek a színész.