2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Friderikusz úgy kirúgta Kánya Katát, hogy szegény, még ma sem állt fel...

Friderikusz úgy kirúgta Kánya Katát, hogy szegény, még ma sem állt fel a padlóról

Ma is rejtély, hogy az egykori showman miért haragudott meg a színésznőre.

Péterfi Judit Tükör című on­line műsorában mesélt a tévéshez fűződő kapcsolatáról. Megtudtuk, hogy Fridinek köszönheti azt is, hogy évtizedekkel ezelőtt színésznőből lett műsorvezetőként elindította a Kalandorok kíméljenek című műsorát, amit Cupidóként a rádióban folytatott, majd pedig megalapította a társkereső irodáját. Péterfi meg is jegyezte, hogy a mai világban már nagyon ritka, hogy a kollégájától ekkora segítséget kap.

Akkor mi nagyon jóban voltunk a Sándorral. Hazajött Amerikából s azt mondta: „Hoztam magának egy műsort, ez magának jól fog állni. Írjon egy szinopszist, és adja be.” Akkor vált szét az m1 meg az m2. Azt sem tudtam, mi az a szinopszis, ő támogatott, rugdosott – mondta a műsorvezető, ami után Péterfi rákérdezett, hogy miért múlt időben beszél.

– Igen, csak volt. Ki lettem rúgva. Sanyinál ez ilyen. Nagyon sajnálom, mert szerintem meg lehetett volna beszélni. De ez olyan hogy egy darabig együtt utazunk valakivel a vonaton, aztán mások felszállnak, majd leszállunk. Nekem ez nagyon sokáig fájt, de el kellett fogadnom, hogy nem kellettem – írta a Bors.