2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Fordulat: mégsem válik Palik László és Marsi Anikó

Fordulat: mégsem válik Palik László és Marsi Anikó

Szétment Palik László és Marsi Anikó párosa, de válni már nem akarnak. Ugyanúgy működik a kapcsolatuk, mint az elmúlt hónapokban, csak most nem kontinensek, hanem pár kilométer választja el őket egymástól. Békésen lezárták a kapcsolatukat, a papírt pedig nem tartják fontosnak.

Hiába a költözés, bíróságra már nem menne Marsi Anikó és Palik László. A Blikk informátora szerint a pár a legfontosabbról, fiaik felügyeleti jogáról már megegyezett egymással. Mivel közös vagyonuk nincs, és a válást is csupán egy papírnak tartják, így egyelőre még nem adták be a szükséges dokumentumokat. Igazából minden úgy működik náluk, mint az eddigi években, csak most nem kontinensek választják el őket egymástól, hanem csak pár kilométer. Az viszont biztos, hogy Anikó nem fog kibékülni Lacival; boldog, hogy sikerült békésen lezárniuk ezt a kapcsolatot – jegyezte meg a lap informátora.

Nemrég Palik László is beszélt a felröppent hírekről: „A mi házasságunknak van egy íve, amitől jól működik. A tizenhat év sok, hullámvölgy is volt benne bőven. Nem voltunk mindig boldogok egymás mellett, nem is mindig volt könnyű, de az sosem volt kérdés, hogy lesz majd megint jobb” – mondta sportkommentátor.

A házaspár már jó ideje kénytelen volt hozzászokni a távházassághoz, hiszen az Exatlon forgatása miatt már harmadik éve töltöttek hónapokat külön. A műsorvezető az Indexnek korábban részletesen beszélt arról, hogy milyen sokat jelent számára az Exatlon. Marsi Anikó korábban kétszer is férje után utazott Dominikára, az idei évadban azonban ez elmaradt, és mint elmondta, ez mindenkit megviselt a családban.

Indirekt/Index