2021.09.21
Máté, Mirella
Kezdőlap Címlap Fociról rappel legújabb klipjében L.L.Junior

Fociról rappel legújabb klipjében L.L.Junior

Különös kezdeményezés mellé állt az énekes. Életében először indulót írt Junior, méghozzá egy focicsapatnak, a Bodon Fc-nek a szurkolói dalát készítette el.

Képek: Facebook

Talán a labdarúgás az egyik legnagyobb vesztese a koronavírus járványnak, a nézők nélküli újrakezdés pedig még nem az igazi. Tudják ezt a nézők és a játékosok is. Ebben a helyzetben minden támogatásra szüksége van a sportágnak, az meg különösen fontos, hogy a gyerekek ne forduljanak el a sporttól a járvány miatt. Példák, jó kezdeményezések kellenek ehhez.

Ilyen kezdeményezés a Bodon FC névadójának ötlete is. Bodon Péter egy olyan dalt szeretett volna, amiben benne van mindaz, amiben az ő csapatai és úgy általában minden sportoló hisz. „ Juniorral már többször találkoztam a focipályán, sőt büszkén mondhatom, hogy már ő is a Bodon FC sztárcsapatnak a tagja. Egy rövid egyeztetés után írta meg a dalt, ami teljes mértékben megegyezik egyesületünk filozófiájával. Úgy gondolom: nagyon fontos, hogy odafigyeljünk másokra, különösen a utánpótlás generációra. A csaptunk indulóját az ország egyik legismertebb énekese énekli, úgyhogy remélem hogy sikerül egy kicsivel sok focirajongó napját szebbé tenni.”

L.L. Junior mindennapjait most az új házának átalakítása tölti ki. Az idő szorítja a rappert mert hamarosan megszületik a kislánya. Feleségével, Kingával már nevet is választottak gyereküknek: Lili szeptember végén érkezik majd a családba. Ám még ebben a felfordulásban is szakított időt élete első sportindulójának megírására: Szeretem a focit, én is sokszor játszom a haverokkal, igaz nem eleget. A dal legfontosabb üzenete, hogy adni mindig jó, és adni mindig kell. Kívánom, hogy az egyesület a karitatív programjaival még évekig tudjon mosolyt csalni a sportot, a focit szerető gyerekek arcára.” – mesélte az énekes az Indirektnek.