KezdőlapCímlapFéltékeny JLO népszerűségére, ezért válna el tőle Ben Affleck

Féltékeny JLO népszerűségére, ezért válna el tőle Ben Affleck

A világhírű, ugyanakkor hiú színésznek nem esik jól, hogy felesége árnyékában kell élnie.

Hónapok óta találgatják, vajon mi lehet valójában Jennifer Lopez és Ben Affleck között, és egyre több jel utal arra, hogy véget ért a házasságuk. Eddig egyikük sem szólalt meg konkrétan a kapcsolatról, most a színész úgy döntött, kitálal a feleségéről és a köztük lévő fő problémáról.

Ben Affleck június 20-án adott egy interjút Kevin Hartnak a „Hart to Heart” című talkshow-ban. Bár eredetileg szakmai dolgokról kezdett beszélni, mégis Jennifer Lopezre terelődött a szó, és egyértelműen kifejezte a színész, hogy neheztel a feleségére, hiszen mellette eltörpül a hírneve, ahogy fogalmazott szinte láthatatlanná válik, ha kettesben mennek valahová.

Épp elmentünk valahová ketten, nem emlékszem pontosan, és ő valóban annyira híres, és ő teszi azzá magát, ezt az emberek imádják. És tényleg fontos, amit ő jelent az embereknek. Míg nekem csak annyit mondanak: ‘Hé, tetszik a filmed’, neki azt mondják: ‘AHHHHH! J-LO!’Ez elképesztő, érted, mire gondolok?” – magyarázta némi keresűséggel Affleck, aki szerint az emberek megőrülnek Jennifer Lopezért és a jelenségért, amit képvisel. Ehhez képest ő csak az árnyéka maradhat, szinte észre sem veszik, amikor az énekesnő is jelen van.

A színész elmesélt egy konkrét estet is, amikor gyerekeik is velük voltak, de a kocsitól sokat kellett gyalogolniuk, így rengeteg emberrel futottak össze útközben.

Annyira izgatottak voltak, hogy személyesen látják Jenniert, mindenki utánafordult, sokan felkiáltottak, hogy ‘JLo!’, én a kutyát nem érdekeltem – magyarázta Ben Affleck, akinek valószínűleg nem esik jól, hogy felesége árnyékában kell élnie. Így nagyon valószínű, hogy szakmai féltékenység is állhat annak hátterében, hogy kapcsolatuk zátonyra futott.

Indirekt/Origo