2024.02.26
Géza
Kezdőlap Címlap Fél év hallgatás után új dallal és videóklippel tért vissza Curtis

Fél év hallgatás után új dallal és videóklippel tért vissza Curtis

Az idei balhék után saját dallal és akciófilmbe illő videóklippel jelentkezett Curtis, azaz Széki Attila. A botrányhős rappere Fáradt lélek című dalának klippjét nálunk is megnézhetik.

Az idei fellépések elmaradásával Curtisnek volt ideje a dalszerzésre. Fél év hallgatás után most saját dallal jelentkezett. Őszintén írta ki magából az elmúlt időszak történéseit, így születtet meg a „Fáradt lélek” című saját dala. A rapper a Blikknek elmondta, a szerzeményt részben az elmúlt hónapok eseményei inspirálták, a szöveg pedig a lelke legmélyéről jött, mellyel egy személyes üzenetet is szeretne átadni a rajongóinak:

„Ez az év nem volt túl hálás hozzánk, sok mindenen kellett átmennünk, de ennek ellenére nem veszítettük el a hitünket. Hinnünk kell abban, hogy a holnap új irányt vehet és bízni, hogy szilárd talajt ér a lábunk. Viharban születtem és ott is fogok távozni!” – mondta a bulvárlapunknak.

A rapper a korábbi interjúiban már többször lenyilatkozta, hogy előadói mivolta és valódi énje között hatalmas a különbség, most azonban mégis úgy tűnik, hogy legféltettebb gondolatai összemosódtak a színpadi tehetségével, ebből született meg ez a különleges dal, amiben mind a valós, mind a színpadi énjét láthatjuk. A közel 4 perces videó igazi mestermű, Curtis pedig úgy tűnik, a színészkedéshez is ért.