2023.03.29
Auguszta
Kezdőlap Belföld Fekete Dávid eltűnt, miután kiteregette a szennyest - a gyerekeket sem keresi

Fekete Dávid eltűnt, miután kiteregette a szennyest – a gyerekeket sem keresi

Az egykori megasztáros csütörtökön jelentette be Facebookon, hogy elválik gyermekei anyjától. Azóta Dávid eltűnt, nem veszi fel a telefont, ráadásul a gyermekei hogyléte felől sem érdeklődik.

Dávid csütörtök óta nem beszélt a párjával, a családtagok is hiába keresik, semmire sem reagál. “Úgy tudom, hogy csütörtök óta nem kommunikáltak. Dávid még csak nem is érdeklődik a gyerekei iránt, pedig eddig a nyilvánosság felé azt mutatta, hogy mennyire fontosak számára az ikrek és a Regina előző kapcsolatából született kislánya is. Még csak egy SMS-t sem küldött, hogy megtudja, mi van velük” – nyilatkozta a Blikknek a család egy közeli ismerőse.

Dávid csütörtöki bejegyzésében azt írta, hogy feleségével azért folytatják külön utakon, mert Regina már más férfi oldalán keresi a boldogságot. Később kiderült, mindketten félreléptek, ráadásul a zenész hatalmas tartozást halmozott fel, az anyagi gondok csak tovább szították a feszültséget. Regina azt nyilatkozta, ő is az internetről tudta meg, hogy Dávid válni akar – adta hírül a Blikk.