KezdőlapCímlapEzt látni kell: ebbe a villába költözik Leonardo DiCaprio – fotó

Ezt látni kell: ebbe a villába költözik Leonardo DiCaprio – fotó

A világhírű amerikai színész vett egy új házat Los Angelesben az egyik kollégájától, potom 7,1 millió dollárt fizetett érte.

Az ingatlan Los Angelesnek a Los Feliz nevű környékén található, Jesse Tyler színésztől vásárolta meg. DiCaprio 7,1 millió dollárt fizetett érte, ez kicsit több mint kétmilliárd forintnak felel meg. 457 négyzetméteres maga az épület, egy 2226 négyzetméteres telken fekszik. Négy hálószoba és ugyanannyi fürdőszoba tartozik a mediterrán stílusú házhoz.

Ez már a sokadik háza, lakása DiCapriónak. Hogy a legkomolyabbal indítsunk, 2015-ben vásárolt egy belizei szigetet, amelyen egy luxus-öko-nyaralóhelyet tervez nyitni. Engedélykiadási problémák miatt a nyitás évek óta tolódik, pedig tényleg úttörő gondolatnak számít, amit a színész megvalósítani szeretne: száz százalékban megújuló erőforrásokkal biztosított energia, helyben szűrt esővíz, és olyan megoldások, amik mindent összevetve a Blackadore Caye nevű sziget növény-és állatvilágának, illetve vizeinek kedveznek.

A színész jelenleg a malibui házában lakik, amit 2016 végén vásárolt meg, és amelynek még saját partszakasza is van. Lehet, hamarosan az új villába költözik.

Indirekt/Velvet