KezdőlapBűnügyEz normális? Utcai ivóvízcsappal szexelt egy férfi Japánban

Ez normális? Utcai ivóvízcsappal szexelt egy férfi Japánban

Anyagi kár is keletkezett, mert a meggyalázott csapot valószínűleg cserélni kell.

Letartóztattak egy 56 éves férfit Tokióban, mert utcai ivóvízkúttal fajtalankodott – számol be a helyi sajtó alapján a Daily Mail. A vád szerint a helyi perverz április elsején hajnali 2 óra 20 perckor egy ivóvízcsaphoz dörzsölte a hátsó felét Tokió Szetagaja kerületében, a hatóságok szerint egyértelműen szexuális vágyainak kielégítése érdekében. Ezt később maga a férfi is elismerte.

Még ugyanazon az éjjelen ismét elkapták a férfit, aki akkor deréktól lefelé meztelenül biciklizett az utcán. A rendőrség a telefonján olyan képeket talált, amin meztelenül látható egy nyilvános parkban, így közszeméremsértés miatt eljárás alá vonták, és letartóztatták.

A vád ugyanakkor anyagi kár okozása is, mert olyan képet is felfedeztek, amin a férfi a végbélnyílását dörzsöli az ivóvízkúthoz, ami miatt azt le is kellett zárni.

A hatóságok tájékoztatása szerint a csapot nem lesz elég lemosni, hanem ki is kell cserélni azt. A férfi mentségére mindössze annyit hozott fel, hogy korábban egy távcső segítségével alaposan körbenézett, hogy üres parkban tudja kielégíteni furcsa vágyát.