KezdőlapCímlapEz a mesebeli palota lesz Harry herceg és Meghan új otthona

Ez a mesebeli palota lesz Harry herceg és Meghan új otthona

A herceg és felesége nyugalmat keresve bukkant erre a gyönyörű kertes házra.

Ha valamiben a brit királyi család különbözik a sztároktól, akkor az az otthonuk. A hollywoodi hírességekkel ellentétben őket egész más módon nyomasztják a paparazzik, hisz az ő közelükbe nem kerülhet ám oda akárki, így a lesifotók is elmaradnak, vagyis Meghan hercegné és Harry herceg esetében csak elmaradtak, elszakadásukkal ugyanis ez is megváltozott – írja az instyle.hu.

Hogy a pár új otthonában nyugalmat talál-e, azt még nem tudni, az viszont biztos, hogy a királyi cirkuszból kiválva most maguknak kell új ingatlan után nézniük, Erzsébet királynőtől ugyanis már nem kapnak semmit.

A hírek szerint Meghan hercegné és Harry herceg már bele is lendültek új otthonuk felkutatásába, és ha minden igaz, akkor Vancouverben fognak letelepedni. De mi veheti fel a versenyt a Buckingham-palotával?

Nos, a sajtó értesülései szerint Meghan és Harry erre a Point Grey úti ingatlanra vetet szemet, ami a hivatalos hirdetés szerint még 1910-ben épült. Avíttos stílusnak viszont nyoma sincs, a háromemeletes ház maga a luxus.