2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Észre sem vette: 25 kilót fogyott Tóth Gabi a karantén alatt

Észre sem vette: 25 kilót fogyott Tóth Gabi a karantén alatt

Saját bevallása szerint 25 kilót fogyott a bezártság alatt, pedig nem is fogyókúrázik. Otthon végre csak magának élhet, nincs smink, nincs köröm, nincs szempilla, nincs semmi, csak a család.

Tóth Gabi az Instagram oldalán osztott meg egy fotót magáról, ami mellé leírta érzéseit arról, hogy az anyaság mennyire megváltoztatta a gondolkodását. Ahogy írja, sok minden megváltozott benne az utóbbi hetekben, a külsőségek például egyre inkább nem érdeklik. Csak a képet nézve vette észre, hogy mennyire lefogyott: kiderült, 25 kiló fölöslegtől szabadult meg, és ahogy írja most csak a családjával tud foglalkozni és ez hihetetlenül felszabadító érzés. „Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam! Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm…. elengedtem mindent amit régen úgy éreztem, hogy kell mert ezek nélkül “meztelen” vagyok… hirtelen azon kaptam magamat , hogy nem nyomaszt semmi… Szeretve vagyok a családom és magam által minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!! – írta az énekesnő.

View this post on Instagram

Első sorban ha fotókat készítek a pillanataimról azokat azért teszem , mert minden érzést amit az anyasággal átélek szeretnék megörökíteni , hogy azokat majd ha az idő még ennél is szebbé tette akkor visszanézhessem… Ezekből a pillanataimból igyekszem megosztani veletek is számomra fontos részeket! A napokban észre vettem magamat is a baba mellett.. mert persze ő az első és minden körülötte forog! Szerelmet érzek ha rá gondolok! Pillangók vannak a mellkasomban! Napról napra egyre több! És amikor délután elvonulhatok mert mostanában lett erre is időm , akkor meglátom magamat is! Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam! Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm…. elengedtem mindent amit régen úgy éreztem,hogy kell mert ezek nélkül “meztelen” vagyok… hirtelen azon kaptam magamat , hogy nem nyomaszt semmi.. nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!! Ezért is örökítettem meg ezt ott ,abban a pillanatban!ohh régen mennyi képet csináltam … mert azt hittem ez a legfontosabb, hogy minden tökéletes legyen rajtam! Beállítva, bepózolva, kikenve-fenve… most pedig csak lefotóztam magamat, minden frusztrációtmtól mentesen ” ! El is felejtettem, hogy csináltam ezt a képet.. most napokkal később amikor Hannarózát nézegettem a telefonomban ,vettem észre..ezzel a szabadsággal hatalmas levegőt tudok venni… Hálás vagyok, hogy erőssé és magabiztossá válok , úgy, hogy észre sem veszem… mert erről is szól az elengedés! Hihetetlen békével, nyugalommal, szabad légzéssel.. a nagy elengedések közepette észre vettem, hogy minden kívánságom valóra vált, mert pont annyit foglalkozom magammal amennyire szükség van… hajlamosak vagyunk saját énközpontúságunk rabjaivá válni.. közben meg mennyire felszabadító érzés tök véletlenül meglátni magunkat és érezni, hogy minden a legnagyobb rendben van ❤️✨🙏🏻

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on