KezdőlapCímlapEszenyi Enikőt megviseli az idő múlása

Eszenyi Enikőt megviseli az idő múlása

A népszerű színművész-rendező ha csak teheti, messze elrepül Magyarországról, hogy új helyeket fedezzen fel.Fotó: Facebook/Daniel Dömölky Photography

Eszenyi Enikő a Vígszínház igazgatójaként számtalan emlékezetes darabot rendezett már. A munkába feledkezve szinte észre sem veszi, hogy futnak, szaladnak körülötte a hónapok, az évek. És nincs kibékülve az idő múlásával.

„Engem ez megvisel. Tudtam, hogy a születésnapomon felköszöntenek a kollégáim, hiszen a színházban mindig megünneplünk mindenkit, de arra számítottam, hogy majd este, előadás után. Nem ez történt. Az egyik kolléganőm fantasztikus nyugdíjasklubot vezet a színházban. Sok ma a magányos ember, és mi rájuk is gondolunk, azokra, akiknek idős korban nehéz újra kapcsolatot teremteni. És akkor váratlanul megleptek és felköszöntöttek ott, a nyugdíjas nézők előtt” – nyilatkozta a Best magazinnak Eszenyi Enikő.

„Évad végén lejár az igazgatói megbízatásom, ezért a pályázaton dolgoztam. Folytatni szeretném a megkezdett munkát. Sok mindent megvalósítottam abból, amit tíz évvel ezelőtt elterveztem, de rengeteg ötletem van a következő évekre is. Olyan pályázatot adok be, amely egyértelművé teszi, hogy továbbra is érdemes rám bízni a Vígszínház vezetését” – mesélte a BEST magazinnak a színésznő, aki azt is elárulta, hogy ha van egy kis szabadideje, messze repül innen, és új helyeket fedez fel.