KezdőlapBelföldErőszakos viselkedése miatt kizárták a Power of Love egyik szereplőjét

Erőszakos viselkedése miatt kizárták a Power of Love egyik szereplőjét

Patrik helyére egy új játékos érkezett a villába Psg Ogli 7 bátyja személyében.

Mint írtuk, durva jeleneteknek lehettek szemtanúi a Power of Love nézői. A SuperTV2 párkereső műsorában Patrik és Gergő ugyanis egymásnak estek, az eset pedig nem maradt következmény nélkül.

Az indulatoké volt a főszerep a Power of Love vasárnapi adásában, ugyanis két játékos, Gergő és Patrik csúnyán összezörrentek. Először csak ülve szólalkoztak össze, majd egyre jobban eldurvult a helyzet, kezdték felemelni a hangjukat, a végén Patrik meglökte Gergőt.

A konfliktust az váltotta ki, hogy Patrik sérelmezte, hogy egyes versenyzők beviszik a villába a kinti, magánéleti dolgaikat.

Ez a konfliktus, ez a meglökés nagy hiba volt. Ezért mondtam, amit mondtam! Gergő felemelte a hangját, megkérdeztem milyen jogon tette ezt meg? Amikor jött velem szembe, összeért a homlokunk, és benne volt a látószögemben, ami nem volt szimpatikus. Előtte megfenyegetett azzal, hogy majd kamerák nélkül megbeszéljük – mesélte Patrik.

Patrik tettei azonban nem maradtak következmény nélkül, a TV2 elhatárolódik minden erőszakos cselekedettől, így a fiúnak azonnal  távoznia kellett. A show-nak azonban mennie kell tovább, így Patrik helyére egy új játékos érkezett a villába Psg Ogli 7 bátyja személyében.